2024 YILI BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLAMIŞTIR!

Koç Üniversitesi Öğretim Görevlileri ve Okutmanlar için Yaz Mesleki Gelişim Destek Programı ile Koç Üniversitesi’nde tam zamanlı görev yapmakta olan öğretim görevlisi ve okutmanların uluslararası üniversiteleri ziyaret ederek ve/veya eğitim programlarına katılarak mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetlerde bulunmalarının desteklenmesi amaçlanmaktadır.

Programa başvuracak olan adayların gitmek istedikleri üniversitelerden davet almaları ve/veya eğitim programlarına kabul edilmeleri ve ilgili düzenlemeleri kendilerinin yapmaları beklenmektedir.

Bu programdan yararlanacak tam zamanlı öğretim görevlisi ve okutmanlarımıza:

• 2800 Amerikan Doları (4 haftalık ziyaret için) avans ödemesi yapılacaktır.
  • Gidiş-dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti temin edilecektir.
  • Konaklama, programa katılan kişiler tarafından ayarlanmalıdır.

Adayların öncelikle fakülte dekanlarının / direktörlerinin görüşlerini ve onaylarını almaları, ardından ziyaret planları hakkında bilgi veren başvuru formunu ve başvuru formunda belirtilen belgeleri apply.ku.edu.tr sayfası üzerinden iletmeleri gerekmektedir.

Sorularınız için Zeynep Kotevoğlu ile iletişime geçebilirsiniz. E-posta : vpaa@ku.edu.tr

Başvuru için son tarih 20 Şubat 2024 olarak belirlenmiştir.