2019 YILI BAŞVURULARI TAMAMLANDI

Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcılığı Ofisi tarafından yürütülen Koç Üniversitesi Yaz Mesleki Gelişim Destek Programı üniversitemizde görev yapan tam zamanlı öğretim görevlileri ve okutmanların mesleki gelişimlerini desteklemek amacı ile 2017 yazında başlamıştır.

Bu program ile Koç Üniversitesi’nde tam zamanlı görev yapmakta olan öğretim görevlisi ve okutmanların yurt dışında bulunan diğer üniversiteleri ziyaret ederek ve/veya eğitim programlarına katılarak mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetlerde bulunmasının desteklenmesi amaçlanmaktadır.

Tüm tam zamanlı öğretim görevlisi ve okutmanlarımız bu programa başvuruda bulunabilirler. Programa başvuracak olan adayların gitmek istedikleri üniversitelerden davet almaları ve/veya eğitim programlarına kabul edilmeleri ve ilgili düzenlemeleri kendilerinin yapmaları beklenmektedir.

Bu programdan yararlanacak tam zamanlı öğretim görevlisi ve okutmanlarımıza:

• 2000 Dolar avans (4 haftalık ziyaret için) ödemesi yapılacaktır,
  • Gidiş-dönüş uçak bileti temin edilecektir.
  • Konaklama, programa katılan kişiler tarafından ayarlanmalıdır.

Adayların öncelikle fakülte dekanlarının / direktörlerinin görüşlerini ve onaylarını almaları, ardından ziyaret planları hakkında bilgi veren başvuru formunu ve başvuru formunda belirtilen belgeleri apply.ku.edu.tr sayfası üzerinden iletmeleri gerekmektedir. Sorularınız için Zeynep Kotevoğlu ile iletişime geçebilirsiniz (zkotevoglu@ku.edu.tr).

Başvuru için son tarih 31 Ocak 2019 olarak belirlenmiştir.