Koç Üniversitesi Yaz Araştırma Programı

2024 YILI BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLAMIŞTIR!

Koç Üniversitesi Yaz Araştırma Programına Koç Üniversitesi’nde görev yapmakta olan tüm öğretim üyelerimiz (Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi) başvurabilirler. Program, öğretim üyelerimizin yurtdışında bulunan üniversiteleri ziyaret ederek araştırmalarının derinliğini ve çeşitliliğini artırmalarına ve uluslararası üniversitelerde görevli olan öğretim üyelerinin Üniversitemizi ziyaret ederek kalıcı bağlar kurulmasına olanak sağlamaktadır.

Programa başvuracak olan adayların gitmek istedikleri üniversitelerden davet almaları ve ilgili düzenlemeleri kendilerinin yapmaları beklenmektedir.

Yurtdışındaki üniversiteleri ziyaret edecek olan öğretim üyelerimize Koç Üniversitesi tarafından:

• Haftalık 700 Amerikan Doları avans ödemesi (4 – 8 haftalık ziyaret için) yapılacaktır.
  • Gidiş-dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti temin edilecektir.
  • Konaklama programa katılan kişiler tarafından ayarlanmalıdır.

Üniversitemizi ziyaret edecek olan misafir öğretim üyelerine Koç Üniversitesi tarafından:

• Gidiş-dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti temin edilecektir.
  • Müsaitlik durumuna göre ücretsiz konaklama imkanı sunulacaktır.

Adayların öncelikle fakülte dekanlarının görüşlerini ve onaylarını almaları, ardından projeleri hakkında bilgi veren başvuru formunu ve formda belirtilen belgeleri aşağıda bağlantıları verilen sayfalar üzerinden iletmeleri gerekmektedir.

Yurtdışındaki üniversiteleri ziyaret edecek olan öğretim üyelerimiz için: apply.ku.edu.tr  Üniversitemizi ziyaret edecek olan misafir öğretim üyeleri için: apply.ku.edu.tr

Sorularınız için Zeynep Kotevoğlu ile iletişime geçebilirsiniz. E-posta: vpaa@ku.edu.tr

Başvuru için son tarih 20 Şubat 2024 olarak belirlenmiştir.