2020 YILI BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLAMIŞTIR!

Koç Üniversitesi Yaz Araştırma Programına Koç Üniversitesi’nde görev yapmakta olan tüm öğretim üyelerimiz (Profesör, Doçent, Dr. Öğr. Üyesi) başvurabilirler. Program, öğretim üyelerimizin yurtdışında bulunan üniversiteleri ziyaret ederek araştırmalarının derinliğini ve çeşitliliğini artırmalarına ve uluslararası üniversitelerde görevli olan öğretim üyelerinin Üniversitemizi ziyaret ederek kalıcı bağlar kurulmasına olanak sağlamaktadır.

Programa başvuracak olan adayların gitmek istedikleri üniversitelerden davet almaları ve ilgili düzenlemeleri kendilerinin yapmaları beklenmektedir.

Yurtdışındaki üniversiteleri ziyaret edecek olan öğretim üyelerimize Koç Üniversitesi tarafından:

• Haftalık 500 Dolar veya gidilecek ülkenin para birimi üzerinden muadil miktarda avans ödemesi (4 – 8 haftalık ziyaret için) yapılacaktır.
  • Gidiş-dönüş uçak bileti temin edilecektir.
  • Konaklama programa katılan kişiler tarafından ayarlanmalıdır.

Üniversitemizi ziyaret edecek olan öğretim üyelerine Koç Üniversitesi tarafından:

• Gidiş-dönüş uçak bileti temin edilecektir.
  • Müsaitlik durumuna göre ücretsiz konaklama imkanı sunulacaktır.

Adayların öncelikle fakülte dekanlarının görüşlerini ve onaylarını almaları, ardından projeleri hakkında bilgi veren başvuru formunu ve formda belirtilen belgeleri apply.ku.edu.tr sayfası üzerinden iletmeleri gerekmektedir. Sorularınız için Zeynep Kotevoğlu ile iletişime geçebilirsiniz (zkotevoglu@ku.edu.tr ).

Başvuru için son tarih 31 Ocak 2020 olarak belirlenmiştir.