2019 YILI BAŞVURULARI TAMAMLANDI

Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcılığı Ofisi tarafından yürütülen Koç Üniversitesi Yaz Araştırma Programı, 2014 Yaz Döneminden bu yana devam etmektedir.

Program, Koç Üniversitesi’nde görev yapmakta olan öğretim üyelerimizin (Dr. Öğr. Üyesi, Doç., Prof.) yurt dışında bulunan üniversiteleri ziyaret ederek araştırmalarının derinliğini ve çeşitliliğini artırmalarına ve uluslararası üniversitelerde görevli öğretim üyelerinin Üniversitemizi ziyaret ederek kalıcı bağlar kurulmasına olanak sağlamaktadır.

Programa başvuracak olan adayların gitmek istedikleri üniversitelerden davet almaları ve ilgili düzenlemeleri kendilerinin yapmaları beklenmektedir.

Yurtdışındaki üniversiteleri ziyaret edecek olan öğretim üyelerimize Koç Üniversitesi tarafından:

• 4000 Dolar avans ödemesi yapılacaktır (8 haftalık ziyaret için).
  • Gidiş-dönüş uçak bileti temin edilecektir.
  • Konaklama, programa katılan kişiler tarafından ayarlanmalıdır.

Üniversitemizi ziyaret edecek olan öğretim üyelerine Koç Üniversitesi tarafından:

• Gidiş-dönüş uçak bileti temin edilecektir.
  • Müsaitlik durumuna göre ücretsiz konaklama imkanı sunulacaktır.

Adayların öncelikle fakülte dekanlarının görüşlerini ve onaylarını almaları, ardından projeleri hakkında bilgi veren başvuru formunu ve formda belirtilen belgeleri apply.ku.edu.tr sayfası üzerinden iletmeleri gerekmektedir. Sorularınız için Zeynep Kotevoğlu ile iletişime geçebilirsiniz (zkotevoglu@ku.edu.tr).

Başvuru için son tarih 31 Ocak 2019 olarak belirlenmiştir.