Koç – Harvard Yaz Araştırma Programı

2024 YILI BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLAMIŞTIR!

2004 yılından bu yana devam eden Harvard Üniversitesi – Koç Üniversitesi Yaz Araştırma Programı, iki Üniversite arasındaki bağın gelişmesinde önemli bir rol oynamaktadır.

Tüm öğretim üyelerimiz (Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi) bu programa başvurabilirler.

Harvard Üniversitesi’ndeki düzenlemeler, Harvard Üniversitesi Orta Doğu Araştırmaları Merkezi (CMES) ile işbirliği içinde koordine edilmektedir. Eğer katılımcılar ayarlamaları kendileri yaparlarsa, diğer bölümleri ziyaret edebilirler.

Harvard Üniversitesi’ni ziyaret edecek olan öğretim üyelerimize:

• Haftalık 700 Amerikan Doları avans ödemesi (4 – 8 haftalık ziyaret için) yapılacaktır.
  • Gidiş-dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti temin edilecektir.
  • Konaklama programa katılan kişiler tarafından ayarlanmalıdır.

Adayların öncelikle fakülte dekanlarının görüşlerini ve onaylarını almaları, ardından projeleri hakkında bilgi veren başvuru formunu ve formda belirtilen belgeleri apply.ku.edu.tr sayfası üzerinden iletmeleri gerekmektedir.

Sorularınız için Zeynep Kotevoğlu ile iletişime geçebilirsiniz. E-posta: vpaa@ku.edu.tr

Başvuru için son tarih 20 Şubat 2024 olarak belirlenmiştir.