2019 YILI BAŞVURULARI TAMAMLANDI

2004 yılından bu yana devam eden Harvard Üniversitesi – Koç Üniversitesi Yaz Araştırma Programı, iki Üniversite arasındaki bağın gelişmesinde önemli bir rol oynamakta olup, Harvard Üniversitesi Ortadoğu Çalışmaları Merkezi (CMES) işbirliği içinde yürütülmektedir. Programa 2004 yılından günümüze kadar 30’a yakın öğretim üyemiz katılmıştır.

Tüm öğretim üyelerimiz (Dr. Öğr. Üyesi, Doç., Prof.) bu programa başvurabilirler.

Harvard Üniversitesi’ni ziyaret edecek olan öğretim üyelerimize:

• 4000 Dolar avans ödemesi yapılacaktır (8 haftalık ziyaret için)
  • Gidiş-dönüş uçak bileti temin edilecektir.
  • Konaklama, programa katılan kişiler tarafından ayarlanmalıdır.

Adayların öncelikle fakülte dekanlarının görüşlerini ve onaylarını almaları, ardından projeleri hakkında bilgi veren başvuru formunu ve formda belirtilen belgeleri apply.ku.edu.tr sayfası üzerinden iletmeleri gerekmektedir. Sorularınız için Zeynep Kotevoğlu ile iletişime geçebilirsiniz (zkotevoglu@ku.edu.tr).

Başvuru için son tarih 31 Ocak 2019 olarak belirlenmiştir.