2020 YILI BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLAMIŞTIR!

2004 yılından bu yana devam eden Harvard Üniversitesi – Koç Üniversitesi Yaz Araştırma Programı, iki Üniversite arasındaki bağın gelişmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Programa 2004 yılından günümüze kadar 30’a yakın öğretim üyemiz katılmıştır.

Tüm öğretim üyelerimiz (Profesör, Doçent, Dr. Öğr. Üyesi) bu programa başvurabilirler.

Harvard Üniversitesi’ndeki düzenlemeler, Harvard Üniversitesi Orta Doğu Araştırmaları Merkezi (CMES) ile işbirliği içinde koordine edilmektedir. Eğer katılımcılar ayarlamaları kendileri yaparlarsa, diğer bölümleri ziyaret edebilirler.

Harvard Üniversitesi’ni ziyaret edecek olan öğretim üyelerimize:

• Haftalık 500 Dolar veya gidilecek ülkenin para birimi üzerinden muadil miktarda avans ödemesi (4 – 8 haftalık ziyaret için) yapılacaktır.
  • Gidiş-dönüş uçak bileti temin edilecektir.
  • Konaklama programa katılan kişiler tarafından ayarlanmalıdır.

Adayların öncelikle fakülte dekanlarının görüşlerini ve onaylarını almaları, ardından projeleri hakkında bilgi veren başvuru formunu ve formda belirtilen belgeleri apply.ku.edu.tr sayfası üzerinden iletmeleri gerekmektedir. Sorularınız için Zeynep Kotevoğlu ile iletişime geçebilirsiniz (zkotevoglu@ku.edu.tr ).

Başvuru için son tarih 31 Ocak 2020 olarak belirlenmiştir.